Kérjük, mielőtt üzenetet küldene az ügyfélszolgálatunk részére olvassa el a Gyakran Feltett Kérdések szekciónkat, amiben összeszedtük azokat a a fontos kérdéseket ami egy eredeti adipex rendelés vagy más fogyasztószert tartalmazó megrendelése alatt, közben és után felmerülhet.

Gyakran Feltett Kérdések

Hány nap alatt kerül kiszállításra a csomagom?

Magyarországi címre leadott megrendelések esetén a kiszállítás általában 1-2 munkanap alatt megtörténik. Míg az átvevőpontra kért csomagok esetében a kiszállítás időtartama tapasztalatunk szerint 2-3 nap.

Hogy tudom kifizetni a megrendelésem?

Webáruházunkban lehetősége van banki átutalással és postai utánvétellel kérni az adipex fogyasztószert vagy más terméket tartalmazó megrendelését. De lehetősége van bankkártyával is fizetni a kiválasztott átvevőpontok mindegyikén és a kiszállítást végző postásnál is.

Milyen kiszállítási módok állnak rendelkezésemre?

Eredeti Adipex fogyasztószer webáruházunk a Magyar Posta Zrt. logisztikai rendszerén keresztül küldjük ki önnek a megrendelését. Legyen Pontos cím, PostaPont, CoopPont, MediaMarkt Pont, Csomagautomata vagy MOL pont.

Külföldi lakcímre is tudok fogyasztószert rendelni?

Webáruházunkban alapértelmezetten nincs lehetősége külföldi címre rendelést leadni. Ezért amennyiben külföldi címre szeretne rendelni kérjük keresse fel az ügyfélszolgalatunkat, hogy tájékoztatást tudjunk adni arról, hogy milyen feltételek mellett tud külföldre csomagot rendelni.

Minden termékből van raktáron?

Fogyasztószer webáruházunkban általában mindig van minden termékből készleten. Amennyiben valamilyen termékből hiány lenne azt a termék adatlapján jelezzük önnek a készlet információnál.

Mi az a pénzvisszafizetési garancia?

Az webáruházunkból vásárolt összes termékre 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk. Ami annyit tesz, hogy az általunk forgalmazott termékek 100%-ban eredeti forrásból származó termékek és 100%-ban hatásosak. Ezért is adunk adunk 30napos pénzvisszafizetési garanciát a webáruházunkban értékesített termékekre. Mert tudjuk, hogy az eddigi vásárlói tapasztalatok alapján ismerjük a termékeink hatásosságát.

Kapcsolatfelvétel