Fizetési módok

Utánvétel

 

Az eredeti adipex oldalunkon leadott rendelését a Magyar Posta részére adjuk át amit majd a kiszállítást végző postásnak kell kifizetnie! Ez esetben a webáruházunkból megrendelt termékek árát nem kérjük el előre, így önnek a kézhezvételkor kell kifizetnie a küldeményét.

Bankszámlára utalás

 

Amennyiben a banki átutalásos fizetési módot választja, úgy a rendelés leütését követően az ügyfélszolgálatunk elküldi önnek a banki átutaláshoz szűkséges adatokat. Fontos kiemelnünk, hogy a rendelését csak azt követően postázzuk ahogy az ön banki átutalása beérkezett és feldolgozásra került.

Bankkártyás/Hitelkártyás kifizetés

 

A webáruházunkban sajnos még nincs lehetősége közvetlenül bankkártyával fizetni. Viszont ha ön utánvéttel adja le a megrendelését, úgy lehetősége van bankkártyával fizetnie az átvevőpontok mindegyikén és a kiszállítást végző futárnál is.

Szállítási módok

Coop Pontok

Csomagautomata

MediaMarkt Pontok

MOL Pontok

MPL Futárszolgálat

Posta Pontok

GLS Futárszolgálat

Packeta

Magyar Posta

Az eredeti Adipex fogyasztószer webáruházunkban megrendelt Adipex és az egyéb fogyasztószereket tartalmazó rendelését a fent elérhető fizetési és szállítási módokkal tudja leadni. A csomagjainkat minden esetben a Magyar Posta Zrt végzi.

Amennyiben maradtak önben még megválaszolatlan kérdései. Kérjük, hogy nézze meg a gyakran ismételt kérdések szekciónkat az ügyfélkapcsolat oldalunkon ahol egy pillanat alatt lehetősége van nekünk üzenetet is küldeni.